200 g smør
2 1/2 dl brunt sukker?
2 1/4 dl sukker
2 egg
2 ts vanilje ekstrakt
3 1/4 dl jyttemjøl
1 ts bakepulver
1 ts natron
3/4 ts malt kanel
1/2 ts salt
100-150 g hakket sjoklade (litt beroende på hvor mye sjoklade du vil ha, type velger du selv)
Sett ovnen på 175 grader
Pisk smør og begge typer sukker til det blir kremete og luftig, tilsett eggene og vanilje ekstrakten. Pisk til alt er godt blandet.
Bland alt det tørre før du rører det in i røren, rør til alt er godt blandet. Bland inn den hakkede sjokladen.
Legg bakepapir på noen stekebrett og fordel kakerøren med ts på de, husk og ikke legg de for tett :)
Stek i midten av ovnen i 9-10 min. La dem avkjøle seg på en rist. Oppbevares i en boks med tett lokk.
Jeg skal prøve å lage en oppskrift med annet glutenfritt mel også, da jeg føler at disse ikke ble helt som vanlig, men de er ikke ille disse heller altså. Vil bare ha de litt mer "perfekte"
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar