Hadde lust på pasta med noe fisk til idag:) I Italia får man supergode pastasauser med fisk og skalldyr:) Her kommer oppskriften på den pastasausen jeg snekkret til idag:)
4 dl vann
4 dl fløte
1 buljongterning fisk
500 gr laks i biter
500 gr torsk i biter
3 ss sitronsaft
salt
pepper
sitronpepper
chiliflak
hvitløkspulver eller litt fersk hvitløk
(purre)
(cherrytomater)
Kok valgfri glutenfri pasta, bland ingridiensene til sausen i en vid gryte, krydde etter smak, bare husk å ikke ta for mye hvitløk, vi vil ikke ha en for fremtredende hvitløkssmak:) Imens pastan koker koker du opp sausen og lar den småkoke noen få minutter tils fisken er ferdig ca 4-5 min, men beror på størrelsen på fiskebitene. Hvis dere liker purre så kutt opp litt purre og la det være med et par minutter på slutten. Hvis dere vil ha cherrytomater i så del dem i to. Bland pastaen, sausen og cherytomatene i en stor serveringsbolle:) Server gjerne med litt fersk glutenfri loff/focaccia og parmesan
Kos dere
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar