1 dl + 1 ss vann
14 dl melis
2 ss light corn syrup - mais sirup (fungerer kanskje med vanlig men har ikke prøvd det)
1/2 ts mandelekstrakt
farge - helst wiltons gelefarger
Kaken blir veldig blank og fin med denne fondanten |
Dekk kake eller cupcakes med smørkrem. La gjerne kaken stå en time eller mer i kjøleskap for å la smørkremen stivne litt. Plasser kake eller cupcakes på en rist med bakepapir under. Bland vann melis og corn syrup i en kasserolle. Varm på lav varme og rør hele tiden. Fondanten må ikke bli varmere enn 37 grader. Ta kasserollen av varmen og rør inn mandelekstrakt og farge. Hell fondanten over kake eller cupcakes. Hell midt på kaken. Fondanten som renner av kan så vidt varmes opp til flytende og brukes igjen. La fondanten stivne før du forsiktig flytter den over på et kakefat. La stå i kjøleskap frem til servering.
Med glitter og marsipanroser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar