mandag 3. desember 2012

Gingerbread cupcakes

300 gr smør, romstemperert (eller melkefritt margarin hvis du trenger det)
6 dl sukker
5 egg
7 1/4 dl glutenfritt mel
2 1/2 melk (eller soyamelk hvis du trenger det)
3/4 tsk bakepulver
1/4 salt
1 tsk vaniljeekstrakt
1 1/4 tsk kanel
1 1/4 tsk ingefær
1 1/4 tsk nellik

Sett ovnen på 175 grader. Pisk sammen smør og sukker tils det blir kremete. Tilsett et egg av gangen og rør godt sammen mellom hver. Rør i vanilje og krydder. Bland mel, bakepulver og salt. Tilsett melblandningen vekselvis med melken, begynn med melet. Fyll muffinsformene 2/3 fulle. Stek i 20-25 min, midt i ovnen

Disse blir farlig gode, og blir enda bedre med en kremost topping, poster den i et eget innlegg. Har ikke bilder nå dessverre, men de kommer :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar