mandag 19. november 2012

pepperkakemuffins gluten/melk/eggfri

100 gr melkefri margarin
2 dl soyamel
1 1/2 dl potetmel
1 dl rismel
1/2 ss bakepulver
1/2 ts salt
1/2 ts kanel - malt
1/2 ts nellik - malt
1/2 ingefær - malt
3 ss eplemos/eplesyltetøy (helst uten biter)
2 ss tyttebærsyltetøy
1 1/2 dl varmt vann



Sett stekeovnen på 175 grader. Smelt margarinet, sikt de tørre ingrediensene ned i en bolle. Tilsett smør, vann, eplemos/syltetøy og tyttebærsyltetøy. Miks alt sammen, fyll muffinsformene til ca 2/3. Stek i ca 18 min. Nytes som de er eller med glasur. Skal poste oppskrift på en god glasur til en annen dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar