torsdag 28. juni 2012

Ferie :)

Hvor har dere tenkt dere i sommer? Og vet dere hvor lett det er å finne glutenfri (eller annen allergivennlig mat) der?

På vei nedover Tyskland
Vingård med urtehage i Italia
Vi har ikke helt planene ferdige for ferien. Vi tar iaf en liten uke over til Tyskland og kanskje noe annet sted. Men noen mer planleggning enn det har vi ikke gjort enda. Har iaf klart av å finne noen glutenfrie bakerier Spredt litt rundt i Tyskland. Og jeg har hørt med Astrid Lidgrens Värld og Kolmården i Sverige hvordan de har det med glutenfri mat. Begge stedene svarte meg at det ikke ville være noe problem og at de hadde mange glutenfrie alternativer.
Legoland Deutshland










http://www.glutenfrei-essen.com/en/adressen

http://www.alv.se/

http://www.kolmarden.com/

http://www.legoland.de/

Utsikt fra Chiantiveiene

Her er noen linker som jeg håper kan være til hjelp :) Den første er en side hvor du kan finne glutenvennlige hoteller, spisesteder og bakerier.

2 kommentarer:

  1. Eg vurderar Italia, skal væra supre på glutenfritt.. :)

    God sommar :)

    SvarSlett
  2. Ja Italia er helt supert når man må spise glutenfritt :) De er veldig flinke på glutenfri mat, og alle vet hva cøliaki er og hva som trengs. Har sikkert noe å gjøre med at alle barn testes for cøliaki når de er små. Om du kikker på linken med utenlandske spisesteder og lign. så finner du et par tips der. Vet ikke hvor god du er på Italiensk, men en ting som er veldig bra å kunne er "Senza glutine", som betyr uten gluten.

    God tur, og en veldig god sommer til deg og

    SvarSlett