mandag 25. juni 2012

Kalkun og Scampigryte

Denne oppskriften passer til ca 4 personer

2 kalkunfileeter
16-20 scampi - ferdigkokt
2 bokser tomat eller tilsvarende mengde hjemmelagd tomatsaus
1 1/2 ss kapers
1/2 chili
Fersk finrevet hvitløk eller hvitløkspulver
Soppfond 1 ts eller en halv soppbuljongterning (bruk da mindre salt)
Salt
Pepper
chillikrydder
Sitronpepper
1 ts sitronsaft

kutt kalkunfileeterne i små biter og stek de sammen med chillikrydder litt salt og pepper. Varm opp tomatene i en kasserolle og tilsett kalkunen. Ha i chilli, hvitløk etter smak, soppfond og sitrondråper. Kryddre etter smak med salt, pepper og sitronpepper. La det koke noen minutter og tilsett kapers, la det koke et par minutter til før du tilsetter scampien. La det stå på platen på lav varme 3-4 minutter til.

Server med ris og gjerne litt grønnsalat


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar