Uffa, ser ut som det har gått nesten en uke igjen uten at jeg har lagt ut noen innlegg eller oppskrifter. Men som alle dere med små barn vet så er Juni en veldig travel tid. Med sommeravsluttninger her og der og mye annet som skjer :) Det er vel bare å glede seg til skoleslutt, da blir det litt ro i heimen, eller kanskje ikke med 3 viltre hjemme ;) Beklager at jeg ikke har fått lagt ut noen nye oppskrifter, men jeg har ikke hatt tid til å prøve ut nye eller skrive ned gamle. Er jo langt ifra alt jeg bruker oppskrifter på spesiellt når det kommer til mat. Men bare det roer seg ned litt etter denne uka her så skal jeg prøve på at poste litt fler oppskrifter til dere.
Kanskje det kommer et innlegg eller to i løpet av helgen også hvis jeg rekker. Mellomste blir 7 og skal ha frokostbursdag sammen med venninene sine :) Så da blir huset fyll av jenter fra morgenen av :)
Nå skal jeg bake og lage litt mat til diverse avsluttninger i ettermiddag :) Men tror ikke det blir noen nye og spennende oppskrifter, blir nok de gamle gode ;)
Ha en strålende fin dag og kryss fingrene for pent vær i ettermiddag :)
onsdag 13. juni 2012
torsdag 7. juni 2012
Bryllupsmiddag
Da har jeg og mannen vært ute og feiret bryllupsdagen våres :) Og jeg vil bare si at de har nydelig mat der. Helt supert, skal absolutt tilbake dit :) Hadde ikke med jenta men jeg spurte dem om hvordan de har med glutenfritt og de har glutenfri pasta :) (mange pastaretter å velge mellom på menyen) Alle sauser skulle være glutenfrie. Og det var muligheter for å få laktosefritt og.
Så jeg rekomanderer alle dere som må spise glutenfritt og elsker italiensk mat. Hvis dere bor ikke for langt fra Lillestrøm, dra til Fratelli :)
http://www.fratelli.no/
Så jeg rekomanderer alle dere som må spise glutenfritt og elsker italiensk mat. Hvis dere bor ikke for langt fra Lillestrøm, dra til Fratelli :)
http://www.fratelli.no/
tirsdag 5. juni 2012
Coop Obs !!!
Må si jeg alltid blir like imponert av Coop Obs. Dro dot idag for å kjøpe glutenfrie pizza, 4 for 100:- er et godt tilbud. Og det er bare saus og ost på de hvilket gjør de perfekte, for du kan ta på hvilket fyll du selv vil.
Vel surprise surprise, det ble bomtur, ikke en eneste liten pizza igjen :( Reklamebladet kom ut igår og det er tomt allerede idag. Det er flott jobba Obs, det er det samme hver eneste gang. Beklager, men tror ikke jeg gidder å komme til deres butikker igjen.
Vel surprise surprise, det ble bomtur, ikke en eneste liten pizza igjen :( Reklamebladet kom ut igår og det er tomt allerede idag. Det er flott jobba Obs, det er det samme hver eneste gang. Beklager, men tror ikke jeg gidder å komme til deres butikker igjen.
Ovnspannekake
7 egg
9 dl glutenfi melmiks
1 l melk
1 1/2 ts kardemomme
1/2 ts bakepulver
Steker på 225 grader
Pisk sammen egg og melk lett, miks mel, kardemomme og bakepulver. Smør en stor ildfast form med flytende eller smeltet smør/margarin. Hell røren i den ildfaste formen og stek i ca 15 min. Den skal være stiv og gylden når den er ferdig. Server med stekt bacon, syltetøy, sukker eller nugatti.
Hvis du har selvhevende mel kan du erstatte ca 1 dl av melet med det og droppe bakepulvret. Jeg bruker Provena flour mix with oats.
Har du noen som ikke tåler melk så erstatter du bare melken med soya/havre drikk. Og smører formen med melkefritt margarin
Denne blir garantert populær hos barna
1 l melk
1 1/2 ts kardemomme
1/2 ts bakepulver
Steker på 225 grader
Pisk sammen egg og melk lett, miks mel, kardemomme og bakepulver. Smør en stor ildfast form med flytende eller smeltet smør/margarin. Hell røren i den ildfaste formen og stek i ca 15 min. Den skal være stiv og gylden når den er ferdig. Server med stekt bacon, syltetøy, sukker eller nugatti.
Hvis du har selvhevende mel kan du erstatte ca 1 dl av melet med det og droppe bakepulvret. Jeg bruker Provena flour mix with oats.
Har du noen som ikke tåler melk så erstatter du bare melken med soya/havre drikk. Og smører formen med melkefritt margarin
Denne blir garantert populær hos barna
mandag 4. juni 2012
Her er en link til Facebook siden for bloggen :)
https://www.facebook.com/minglutenfrieblogg#
https://www.facebook.com/minglutenfrieblogg#
Brownie cupcakes
Disse lager du med oppskriften til Brownies uten gluten melk og egg. Og med vaniljefrostin oppskriften.
Litt info:
Fyll muffinsformene 2 /3 fulle. Stek dem i ca 15 min istede for de ca 20 som står i oppskriften. I vaniljefrostingen tar du 1 1/2 ts vaniljesukker til og ca 2 ss kakao. Jeg har revet mintsjoklade over men det går at pynte med hva som helst :)
Litt info:
Fyll muffinsformene 2 /3 fulle. Stek dem i ca 15 min istede for de ca 20 som står i oppskriften. I vaniljefrostingen tar du 1 1/2 ts vaniljesukker til og ca 2 ss kakao. Jeg har revet mintsjoklade over men det går at pynte med hva som helst :)
Abonner på:
Innlegg (Atom)