fredag 13. juli 2012

Da har nedtellingen begynnt ;)

Da har vi endelig startet med pakkingen :) Skal bli deilig å endelig komme seg ivei på ferie :) Håpe vi slipper unna dette regnet. Så tenkte høre med dere hva som er viktigst for dere å få med i bagasjen ? Her er det noen tinger som alltid er med i bagasjen når vi skal på ferie, spesielt når vi skal steder som Tyskland. Der de ikke alltid er langt fremme når det kommer til glutenfri mat. Så her kommer våres liste og vil dere dele deres så hadde det vært gøy :)

*Semper Special Flakes (og eventuellt noen annen frokostblandning)
*Knekkebrød
*kjeks søte og salte
*Toastbags (så at frøkna kan riste brød)
*Brød som ikke trenger å være i fryseren
*Papir på engelsk og lokalspråk som forklarer cøliaki og behovene til jenta vår
*Ingrediensliste på lokalspråk så vi vet hva hun kan spise og ikke når vi er innom en butikk eller kiosk

Og selvfølgelig tro på og viten om at vi har den kunnskapen vi trenger for at finne trygg mat til jenta vår. Maten er ikke et problem før man gjør den til et. Og hvorfor skulle den være det, det er takket vare maten hun spiser (ikke spiser) som gjør at hun er frisk og vi får se henne utvikkles sån som hun skal :)

solnedgang sett fra Kiel-fergen
God helg og god ferie til dere alle. Vet ikke om jeg får postet noe mer før vi drar på ferie eller hvor ofte jeg får gjort det i løpet av ferien. Derfer vil jeg ønske alle en god ferie og håpe at alle kan få noen glimt av den solen jeg har hørt skal finnes ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar