onsdag 18. mai 2011

Fisk i ovn

2 fiskeblokker (kjøpte et med sei og et med torsk)
1 dl glutenfri strøbrød/strøkavring
3 ss gressløk, finhakket
100 g smør
sitronsaft
litt salt, chili, sitronpepper

Varm stekeovnen til 250 grader. Legg fiskeblokkene i en idfast form, kryddre dem med salt, chili, sitronpepper og litt sitsonsaft og snu de. Rør sammen strøbrød/strøkavring, gressløk og smør. Tilsett 1-2 ss sitronsaft, og krydde røren på samme måte som fiskeblokkene. Smør røren på fiskeblokkene og stek i ca 15 minutter med over og undervarme (midt i ovnen), bytt til varmluft og sett fisken litt lenger ned i stekeovnen og stek i ca 10 min til.

Server med glutenfri pasta, poteter, ris eller hva det nå er du liker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar