tirsdag 15. mai 2012

Cupcakes uten gluten, melk og egg

100 gr melkefri margarin
1 dl rismel
2 dl soyamel
1 1/2 dl potetmel
2 1/2 dl sukker
5 ss eplemos (uten biter)
noen dråper sitron
1 1/2 dl varmt vann
1/2 ss bakepulver
2 ts vaniljesukker
1/2 ts salt

Forvarm stekeovnen til 175 grader. Smelt margarinet, sikt de tørre ingrediensene ned i en bakebolle. tilsett eplemos, vann, margarin og sitron miks til alt er godt blandet. Fordel i cupcake/muffins former (bruk gjerne en cupcake panne, de blir finere da) fyll de ca 2/3 fulle. Stek midt i ovnen i 18-20 min. La de svalne og dekorer de med vaniljefrosting.


Advarsel, disse blir farligt gode og er alt for lette at gjøre. Skal lage de til skolen til 17 mai :)

2 kommentarer:

  1. Hvordan er disse på smaken da? :)
    Jeg behøver ikke glutenfrie cupcakes, men heller laktose frie. Og gjerne med smak av sjokolade... Hmrf.

    Kunne du sendt meg noen tips på mail? :)
    Eth.bo@live.no

    Mvh Elisabeth

    SvarSlett
  2. Disse er farligt gode, kan godt maile deg etterpå med litt tips og ideer :) Så må du gjerne komme med spørsmål hvis du har det :)

    SvarSlett