torsdag 30. juni 2011

Tar en liten oppdatering idag og:)

Som jeg skrev igår så var vi en tur til standen først idag. Og det var jo bare helt perfekt:) Passe varmt i luften og passe varmt i vannet....deilig:)

Men her kommer orsaken til at jeg oppdaterer idag og... vi var til det apoteket i Livorno som jeg skrev om igår. Farmacia Farneti heter det http://www.farmaciafarneti.it/ Ikke var det bare en egen del i apoteket, Det var en egen avdelning, adskillt fra resten. Så man kan jo beskrive det mer som en matbutikk med bare glutenfrie varer:D:D:D Gjett om vi var i himmelen og litt til :) De hadde virkelig alt der, tror ikke det var noe dem ikke hadde. Bare synd at vi ikke får tatt med oss kjøle og frysevarer hjem:( Vi handlet i hvert fall mat for ca 2000:- Så da er det bare å håpe at vi får det med oss hjem :) Så til alle dere som skal til denne delen av Italia, ta en tur innom Livorno og Farmacia Farneti, det er det virkelig verdt:)

Etter det dro vi innom Firenze og Ciro & Sons igjen. Kunne ikke la være, all den deilige maten de har der, og glutenfritt i tillegg. Skal prøve oss på at ta en tur innom der igjen før vi drar på lørdag formiddag. Dere aner ikke hvor deilig det er at se jenta kose seg sånn som hun gjør der. Det er helt utrolig hva litt mat kan gjøre. Øynene hennes stråler og det er ikke et sekunds tristhet i dem, som det kan være mange steder ellers. Det er jo tross alt veldig nytt for henne fortsatt og hun blir trist for hver ting hun vil ha, men ikke kan få. På Ciro kan hun jo få alt hun vil ha og litt til og jeg er kjempeglad for den gleden det gir henne. Det blir nok et bra minne og ha fremover når ting kanskje ikke alltid ser like lyse ut for henne.

Vel det var det for idag folkens, nå er det natta for imorgen skal vi på shopping til Valdichiana. Regner med at vi steker med oss litt pizza til alle sammen, for der har jeg ikke store troa på at vi får tak i noe glutenfritt i det hele tatt. Ikke lett å få tak i mat som er grei for ungene der i utgangspunkt, og da regner jeg med at det blir enda vanskligere med glutenfritt.

Natta allesammen ha en fortsatt fin uke:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar