lørdag 25. august 2012

Pasta med tomat og pancetta saus

700-750 ml tomat, f.eks grovhakket fra boks. Jeg brukte den glassflaska dere ser på bilde lenger nede
1 dl pancetta i strimler
1/2 dl peperoni pølse i strimler
1 dl mini kjøttboller
1/2 dl oliven i skiver
2-3 ss kapers
1-2 ss tomatpure
litt salt (husk at det er salt i pancettaen og det andre
sort pepper
chillipepper etter smak
hvitløk fersk eller pulver
ca 1/2 løk finhakket, eller løkpulver hvis du ikke har løk

varm opp tomaten i en gryte, strimle pancettaen og peperoni pølsen, skjær olivene i skiver og hakk løken. Ha oppi pancetta, pepperoni pølse, kjøttboller, løk, hvitløk og tomatpure. Kryddre, når det er ca 5 min igjen så har du olivenen og kapersen oppi.

Kok en god pasta (glutenfri hvis det er det du trenger) til. Denne sausen går veldig fort at lage ca 15 min så sett på pastavann så fort du begynner med sausen. hvis du vil så blir det veldig godt med reker oppi og, men jeg hadde sløyfet mini kjøttbollene da. Server gjerne med parmesan (parmigiano reggiano) og litt ekstra kapers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar