onsdag 22. august 2012

Streusel Blueberry Muffin

Ferdig at nytes
Denne er gluten, egg og melkefri

3/4 dl vann
2 ss glutenfritt mel

50 gr melkefritt margarin, mykt
3/4 dl brunt sukker
1 ts vaniljeekstrakt
5 1/2 dl glutenfritt mel
5 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 1/2 dl soya/havredrikk
3 1/2 dl blåbær

1 1/4 dl sukker
3/4 dl glutenfritt mel
1/2 ts kanel
50 gr melkefritt margarin, kaldt

Kok opp vann og mel under konstant røring, tils det blir som lim. Rør sammen sukker og margarin. Rør inn melblandningen og vaniljeekstrakten. Bland mel, bakepulver og salt. Rør inn dette i muffinsrøren vekselvis med soya/havredrikken. Vend forsiktigt inn blåbærene.
klar for steusel

Sett muffinsformer i et muffinsbrett hvis du har det, ellers bare på en stekeplate. Det skal være ca 12. Fyll formene 2/3 fulle. Bland sukker, mel og kanel. Hakk inn margarinet tils det blir som smuldrer. Strø dette over muffinsen. Stek midt i stekeovnen i 25-30 min på 175 grader
Klar for stekeovnen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar