fredag 29. juli 2011

Sukkerbrødsbunn til f.eks. jorbærkake, bringbærkake m.m

2 egg
2 dl sukker
1 1/2 dl fin glutenfri melmiks
1 dl potetmel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 dl vann (veldig varmt vann)

Stekes på 200 grader

Smør en springform mel litt melange eller lign. Strø den med pofiber eller glutenfri strøkavring. Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker, rør ned i eggedosisen, til sist rører du net det varme vannet. Hell røren i formen og stek i nedre delen av ovnen i 30 min.

Når den er blitt kald så deler du den i to deler. Hvis du vil ha f.eks bringebærkake så pisker du krem veldig stiv, og rører ned bringebær(bør være ferske, fryste kan bli for bløte) Ha bringebærkremen mellom bunnene og dekk resten av kaken med vanlig krem(gjerne med en dæsj vaniljesukker i) Og pynt med ferske bringebær :) En garantert stor hit:)

Du kan ellers ha vaniljekrem eller sjokladekrem mellom bunnene og pynte med amerikansk smørkrem. Det skal jeg gjøre om litt over en uke til 3 års bursdagen her. Da blir det Hello Kitty kake:) Legger inn bilde her da:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar